nlc.hu
Ünnepi menü

Karácsonyi menü elvitelre

Rendelnéd a karácsonyi vacsorát? Ennyiért kínálják a halászlét és a töltött káposztát a top éttermek

A kiszállításra átálló éttermek a karácsonyi menük mellett ajándékkosarakat is kínálnak.
töltött káposzta

A Pénzcentrum utánajárt, hogy a leghíresebb budapesti éttermek milyen ünnepi menüket kínálnak és mennyiért.

A Costes hatfogásos Gourmet Menüje – ami tésztában sült pástétomot, lencsesalátát, tőkehalpürét, gesztenyés tortellinit és burgundi marhát kínál – 19 900 forintba kerül, míg a 2 fő részére szóló karácsonyi ajándékkosaruk – amely többek között szopós malac kocsonyát, portugált hallevest, konfitált kacsacombot és fatörzstortát tartalmaz – 38 ezer forintba. 

A Stex Ház Étteremben a halászléért 1690 forintot, a töltött káposztáért pedig 2190 forintot kérnek. A Széchenyi Kertvendéglőben viszont 1790 forint egy adag pontyhalászlé, míg a töltött káposzta 2290 forint. 

A Szaletly vendéglőben a 4 személyre szóló bajai halászlé csomagért 6980 forintot, a kemencés töltött káposztáért – 2 személyre – 5180 forintot kérnek. A Naphegy étteremben viszont 2700 forintba került egy adag halászlé, a mangalica töltött káposzta pedig 4550 forintba. A Vogue Boat Café & Restaurant töltött káposztájának az ára azonban kedvezőbb: 2900 forintra rúg; sőt a harcsával kínált halászlé is olcsóbban elvihető tőlük: 2300 forintot kérnek egy adagért. 

Bővebb karácsonyimenü-körkép a Pénzcentrum összeállításában.

Kiemelt kép: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top