nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyi fénykiállítás Szerencsen

Csodájára járnak a szerencsi, karácsonyi fénykiállításnak

A magasból is látszik a fénykiállítás, imádják a helyiek.
szerencs

Légi felvételeken is jól látszik a szerencsi fénykiállítás. A több ezer égősorból elkészített képen hatalmas fenyőfa, hóemberek és rénszarvasok láthatók, csodájára járnak a környékről – számolt be a Tények. Sőt még egy fényárba borított kisvonat is járja a város utcáit.

A gyerekek kedvence a több méter magas, kivilágított Mikulás-szán, amire fel is ülhetnek.

A szervezők nagyon örülnek, hogy idén is hatalmas az érdeklődés a nem mindennapi kiállításra, csak egy dolgot nagyon sajnálnak. „Sikerült Joulupukkit megszereznünk, a szerződés már a kezünkben volt, és minden rendezett volt, azzal az egy dologgal azonban nem számoltunk, hogy ennyire megerősödik a járványveszély” – mondta el Kretovics István, a Kisgép és Fénycentrum vezetője. Ezért a találkozás az igazi Mikulással idén elmarad.

Tavaly amúgy a Mikulás leghosszabb rénszarvasos szánját lehetett megcsodálni Szerencsen: 57 méter hosszú szarvascsorda húzta, amely 41 szarvasból állt, és több ezer LED-izzó világította meg.

Kiemelt kép forrása: Tények – videó

 

 

Hangolódj az adventre az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top