nlc.hu
Ünnepi menü

Zámbó Krisztiánék karácsonya

Rendhagyó helyen karácsonyozik Zámbó Krisztián és párja

Különleges helyszínt választottak az ünnepekre.

Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzsi már alig várják, hogy elbújhassanak a világ elől karácsony estéjén. A pár egy erdei kunyhóban tölti majd az ünnepet – írja a Metropol.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián A Konyhafőnök VIP-ben megvillantotta a főzőtudását (Fotó: Sajtóklub)

„A szentestét mindig kettesben töltjük. Idén azt tervezzük, hogy egy erdei kis kunyhóban leszünk szenteste, az erdő közepén” – árulta el A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyító énekes kedvese, aki odavan a téli hangulatért.

„A karácsonyi dekoráció nálunk már november végén kint van a lakásban. Teljesen más érzés egy fárasztó nap után hazatérni arra, hogy hangulatos fények égnek a szobában, illatos gyertyával az asztalon. Ritkaság, de férfi létére Krisztián is szeret dekorálni, és mindig örömmel segít nekem, amikor eljön az évnek ezen szakasza” – mesélte Zsuzsi, aki rendszerint újév után egyből leszedi a karácsonyfát és a díszeket, mivel ilyenkor már a következő esztendő új kihívásaira készül. 

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top