nlc.hu
Ünnepi menü

Szabó Zsófi idei karácsonya

Szabó Zsófi: „Lehet, egyedül díszítek fát?” – elárulta a műsorvezető, milyen lesz az idei karácsonya

Tavaly az akkori párjával, Shane Tusuppal karácsonyozott.

A Reggeli műsorvezetői arról beszélgettek, ki hogyan fogja tölteni a karácsonyt. „Furcsa karácsonyod lesz?” – kérdezte Szabó Zsófit Papp Gergő, mire Zsófi a következőket árulta el az idei karácsonyáról: „Egyébként igen. Most pont ezen gondolkodtam, hogy nekem milyen lesz a karácsonyom. Lehet, egyedül díszítek fát?” – tette fel a költői kérdést.

Szabó Zsófi,

Szabó Zsófi az Álarcos énekes Nyomozójaként – Fotó: Sajtóklub

„Én úgy szoktam meg, hogy december 24-én reggel Mendel (a műsorvezető kisfia – szerk.) meglátja a fát, és este meg jön a Jézuska” – meséli. 

A karácsonyi menüről a következőket mondta el: „Tavaly meg tavalyelőtt nagyon sokat főztem. Töltött káposzta, rántott hús… anyukám csinálja a halászlevet, mert ő passzírozni szokta. (…)  Mindig csinálok kocsonyát. A kocsonyakészítéssel kapcsolatban Szabó Zsófi még egy tippet is elárult: ő mindig őzgerincformában készíti. Alulra teszi a zöldséget, amikor pedig kiborítja a formából a kocsonyát, könnyen lehet szeletelni.

Amikor meghallotta a beszélgetés során, hogy a műsorvezetőtársa, Papp Gergő idén minden idők legkisebb karácsonyfáját szeretné beszerezni és feldíszíteni, Zsófi teljesen kiakadt: „Ne hülyéskedj! Be vagy fordulva, vagy mi van?! A karácsonyfa legyen minél nagyobb!”. Ő amúgy sosem bajlódik a fenyő-előkészítésével: „Mindig szólok a fiúknak, ahol megveszem a fát, hogy talpastul, befaragva hozzák el, és tegyék is be a házba”.

Tavaly egyébként Szabó Zsófi még az akkori párjával, Shane Tusuppal töltötte a karácsonyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top