nlc.hu
Ünnepi menü

Bódi Sylvi karácsonyfája

Bódi Sylvinek akkora a karácsonyfája, hogy daruskocsi kellett a feldíszítéséhez

Nagyon látványos lett az eredmény.

Túl van a fadíszítésen Bódi Sylvi, de nem volt olyan egyszerű művelet. A közösségi oldalán mutatta meg, hogyan zajlott a fenyőfájának a kidekorálása, amihez még létrára és daruskocsira is szüksége volt.

Bódi Sylvi -

Bódi Sylvinek gigaméretű a karácsonyfája – Forrás: Hal a tortán – videó

A vidéken élő modell, ex-playmate nem aprózta el: 15 méteres a fenyője. 

A 15 méteres “kis” fám fel lett díszítve az idén is. Ehhez közel 40 darab doboz, 200 méter fényfüzér, egy daruskocsi, egy magas létra és néhány szorgos segítő kéz kellett a faluból, akiknek ezúton is nagyon szépen köszönöm, hogy segítettek a dobozok becsomagolásában”  – olvasható a posztjában.

Sylvi azt is megmutatta a követőinek, milyen gyönyörűen fest a fényárban úszó karácsonyfája este:

Ami pedig a belső dekorációt illeti, 8-féle fényjátékot kínáló, LED-es fényfüzérekkel, valamint manókkal díszítette fel a házát:

A 41 éves modell egyébként nagyon élvezi a vidéki életet, a fővárosba is csak akkor megy, ha muszáj. Jelenleg egy Balaton-parti faluban él. Egy ideje elmélyült a zöldségtermesztés és a veteményezés rejtelmeiben, idén nyáron pedig szintet lépett: tyúkokat kezdett el nevelni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top