nlc.hu
Ünnepi menü

Vitatott karácsonyi partiruha

Nagyon megosztja a netet ez a karácsonyi partiruha

Többek szerint nem kimondottan passzol egy munkahelyi karácsonyozáshoz.

Megosztja a netet a Zara egyik bustier felsője. Egy anyuka közzétett a Mumsnet fórumán egy fotót arról az öltözékről, amit kinézett magának a black tie dresszkódú céges ünnepségre, többen azonban egyből kritizálni kezdték a viseletet, mondván nem odaillő.

Egy asszimetrikus felsőről van szó, ám a fotót kiposztoló nő tanácstalan volt az átszámítva 28 ezer forintos ruhadarabbal kapcsolatban, ugyanis nehezen tudott hozzá jól passzoló cipőt, fülbevalót és nadrágot választani. Úgy gondolta, hogy egy kisebb fülbevaló jobban illene hozzá, mint amit a modell visel, a nadrág esetében egy széles szárú bársonyra gondolt, cipőnél pedig nem éppen magas sarkúra – írta a fórumozóknak, akik között komoly vitát váltott ki a szóban forgó felső.

Zara bustier

A vitatott Zara bustier felső – Forrás: zara.com

Bár akadt olyan, akinek bejött a ruhadarab és csinosnak találta, többek azonban komoly kritikát fogalmaztak meg vele kapcsolatban. “Túl sokat mutat“, “Nagy mellű nőknek nem éppen ideális” – jegyezték meg a kommentelők, de voltak, akik továbbmentek és már azon kiakadtak, hogy ezt akarja felvenni az illető egy céges karácsonyi partira. Olyan hozzászólók is akadtak, akik azt hozták fel, hogy nem éri meg megvásárolni csakis a munkahelyi parti miatt, mert utána ugyan hova tudná még felvenni.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top