nlc.hu
Ünnepi menü

Erdélyi Mónika karácsonyi menüje

Erdélyi Mónika már megfőzte a karácsonyi menüt és meg is mutatta

Nem hal kerül nála az ünnepi asztalra szenteste.

Biztosra akart menni az ünnepi menüjével Erdélyi Mónika, ezért már megfőzte jó 2 héttel karácsony előtt. Próbafőzést tartott ugyanis az egykori műsorvezető, hogy biztos jól sikerüljön az ünnepi menü.

Erdélyi Mónika,

Erdélyi Mónika és kisebbik lánya, a 15 éves Molli már izgatottan készül a karácsonyra – Forrás: YouTube – videó

Ez csak próbafőzés, hogy mennyire lesz majd finom az ünnepi vacsora” – vezette fel a videójában, majd elárulta a menüt a tévésből lett youtuber.

Ami a levest illeti, se nem borleves, se nem halászlé. Erdélyi Mónikáéknál sütőtökkrémleves kerül az ünnepi asztalra. A töklevest pirított baconnel megszórva és pár csepp tökmagolajjal tálalja.

Erdélyi Mónika sütőtöklevese

Az ünnepi leves: sütőtökkrémleves – Forrás: YouTube – videó

A sütőtöklevest egyszerűen imádja a családunk” – indokolta a levesválasztást.

 A főétel pedig kacsa lesz náluk. Pontosabban sült kacsamell, amihez többféle köretet is készített az extévés: hagymás, tört édesburgonyát, valamint párolt lilakáposztát.

Erdélyi Mónika - sült kacsamell

A karácsonyi menü főfogása: sült kacsamell – Forrrás: YouTube – videó

Erdélyi Mónika korábban azt nyilatkozta, hogy szerinte nem kell ráfeszülni a karácsonyi menüre, érdemes a jól bevált fogásoknál maradni.

Aki még nem találta ki a menüt, annak azt tanácsolom, hogy semmiféle erőlködés ne legyen benne. Csinálják azt, amit a család a legjobban szeret. Ilyenkor a legtöbben azt a hibát követik el, amit én magam is elkövettem párszor, vagyis hogy teljesen új ételnek állnak neki. (…) A karácsonyi vacsorát sosem kellemes elrontani, úgyhogy mindenki azt főzze, amit már begyakorolt és a legjobban tud” – javasolta akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top