nlc.hu
Ünnepi menü

Muri Enikőék karácsonya

Muri Enikő és párja külön tölti a szentestét

Legtöbbször élményt ajándékoznak egymásnak.

Már ünnepi lázban égnek a Nyerő Páros idei szériájának szerelmespárjai – derül ki a Fókusz riportjából -, többek között Muri Enikőék is.

Muri Enikő,

Muri Enikő és párja, Tóth Szabi a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban hangolódott a karácsonyra – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A karácsony nálunk mindig zizis. Én karácsony előtt leutazom a szüleimhez, hogy tudjak egy kis fadíszítésben segíteni, egy kis főzésben is, esetleg a Jézuskának is besegítsek a csomagolásban” – árulta el Muri Enikő. Az énekesnő és a párja – akinek van egy 14 éves fia – külön tölti a szentestét, de december 25-től már együtt vannak, ráadásul Nyíregyházán, Muri Enikő családjánál.

Az Enciéknél a nagy karácsony valahogy úgy telik, hogy mindenki zizeg, mindenki pörög, mindenki kínál mindenkit valamivel. És így ülsz már teljesen felfújódva, és dobálod a szódabikarbonát, és próbálsz nagyon kedvesen visszautasítani minden egyes falatot, meg minden egyes pálinkát” – tette hozzá Tóth Szabi, aki már évek óta jó előre beszerzi az ajándékokat. Már augusztus környéken elkezd figyelni a családra, hogy ki mire vágyik. Egymásnak viszont legtöbbször élményt ajándékoznak Muri Enikőék.

Nagyon szeretek kézzel készült dolgokat ajándékozni. Most idén is lesz ilyen a család részére. Én nem vagyok az, aki augusztustól kezdve már figyel, én inkább a kapkodós vagyok” – vallotta be az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top