nlc.hu
Ünnepi menü

Karácsonyi dal Bodrogi Enikőtől

Bodrogi Gyula unokája karácsonyi dallal tért vissza az X-Faktor után

A karácsony a kedvenc ünnepe, ezért nem volt kérdés, hogy ünnepi szerzeménnyel rukkoljon elő.

Megjelent Bodrogi Enikő első karácsonyi dala, amit már az X-Faktor után kezdett el írni. A dalszöveget a családja inspirálta, a fiatal énekesnő nagyon boldog, hogy karácsonykor együtt tud lenni nagypapájával, Bodrogi Gyulával.

Bodrogi Enikő

Bodrogi Enikő a 2022-es Faktorban – Fotó: Sajtóklub

Körülbelül egy éve kezdtem el írni, és mivel a karácsony a kedvenc ünnepem, ezért mi mással térnék vissza, mint egy karácsonyi dallal! Nagyon örülök, hogy végre egy ilyen dalt nyújthatok az embereknek. Meglepően sokat dolgoztam ezzel a dallal, az énektanárom segített ebben. Nekem annyira tetszik a dal, mert teljesen más, mint az összes többi”mesélte a Reggeliben.

Mint mondja, a család és a karácsony inspirálta a dalszerzésben. “Ilyenkor, ünnepekkor vagyunk együtt a papámékkal, mert ők nagyon sokat dolgoznak. Ilyenkor nagyon boldog vagyok, hogy végre láthatom őket. A szentestét együtt töltjük, az mindig így van. Összegyűlik a család, ajándékozás előtt mindig elénekeljük a Mennyből az angyalt, de most az én dalom lesz. 25-én pedig megyek anyukámhoz” – árulta el.

Íme Bodrogi Enikő ünnepi dala, a Karácsony éjjel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top