nlc.hu
#állatiarcjáték

Fressnapf-játék negyedik forduló nyertes

Ez a kisállat lett a simikunyerálás bajnoka

Lezárult az #állatiarcjáték utolsó fordulója, mutatjuk is a Fressnapf ajándékkártya nyertesét.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az elmúlt két hónap főszereplői nálunk a bűbájos házi kedvencek voltak. A Fressnapffal közös játékunk 4 fordulójában lárasztottak bennünket olvasóink tüneményes kisállataikról készült fotókkal, sok esetben nem kis fejtörést okozva az nlc zsűrijének. A játék első fordulójában a kajáért való kuncsorgás, a másodikban az önfeledt boldogság volt a téma. Aztán megkerestük a legcsintalanabb jószágot is, majd a játék utolsó fordulójában arra kértünk benneteket, hogy simogatást provokáló, cuki kis barátaitokról küldjetek képeket. És ti nem is tétlenkedtetek: csak ebben a fordulóban másfél ezer fotóval örvendeztettetek meg minket.

A képeket mi a szerkesztőségben előválogattuk, majd a végső döntést most is olvasóinkra bíztuk. És ezennel eljött a pillanat, hogy bejelentsük, melyik volt az a kisállat, aki a 12 döntős közül a legtöbb ember szívéhez közel került.

Az #állatiarcjáték Simit kérek! című, negyedik fordulójának győztese:

 

fressnapf nyeremenyjatek

Málna

A nyertes jutalma a Fressnapf jóvoltából egy 50.000 forint értékű ajándékkártya, a kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban.

Köszönjük mindenkinek, aki nevezett, játszott, vagy szavazott, a magunk részéről úgy gondoljuk, az év legszerethetőbb kampányát sikerült összehoznunk a Fressnapf és a Ti segítségetekkel. 

További szép nyarat kívánunk minden gazdinak és valamennyi hűséges olvasónknak!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top