Baba

Hotelszobában szült a kórházból elküldött kismama

Hazaküldték a szülészetről a vajúdó kismamát, ám csak egy szállodáig jutott.

Amikor a 39 éves kismama, Michelle Booth úgy érezte, hogy megindultak nála a szülési fájdalmak, a párjával, Richarddal a londoni egyetemi kórházba vitette magát. Miután az orvos megvizsgálta, közölte vele, hogy még nem fog szülni, majd hazaküldte.

A nőnek azonban olyan fájdalmai voltak, hogy nem bírta volna ki az utat hazáig, ezért a pár bejelentkezett a kórházzal szemközt álló szállodába. A kismama két szem fájdalomcsillapítót vett be, és tovább tűrt. Négy órával később azonban úgy érezte, nem bírja tovább. Richard ekkor felhívta az orvost, aki azonban újból megnyugtatta, hogy még nem jött el a szülés ideje.

Amikor végre megérkezetta  segítség...
Amikor végre megérkezett a segítség…

A természet azonban másképp döntött: Michelle nem sokkal később, a hotelszoba franciaágyán, a párja segítségével adott életet kisfiának, George-nak. Ezt követően telefonáltak a recepcióra, hogy megszületett a gyermekük, mire végre kijöttek a mentők, ellátták a kismamát és az újszülöttet, majd pedig átszállították őket az út túloldalán álló kórházba.

A szülés igencsak szokatlan körülményei dacára sem az anyukának, sem a babának sem esett baja, mindketten egészségesek. A kórház illetékesei közleményben hárították el a felelősséget, mondván, hogy a vizsgálati eredmények alapján nem volt okuk benn tartani a kismamát, egyúttal pedig gratuláltak a párnak a baba érkezéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top