Baba

A kismama Barbie minden idők legbizarrabb Barbie-ja

A gyűjtők odavannak a több mint 20 évvel ezelőtti modellért.

Barbie az elmúlt bő fél évszázadban gyakorlatilag már minden volt a cicababától az elnökjelöltig, de hírességek fizimiskáját is magára öltötte, illetve megjelent szado-mazo és transzvesztita kiadásban is. Minden idő legbizarrabb Barbie babája azonban egy 1991-ben megjelent modell, a kismama Barbie.

A játékszer formás terhespocakot kapott, mely egy határozott mozdulattal egyszerűen lepattintható róla, majd vehetjük is ki belőle a plasztikmagzatot. Bár a Barbie babáknak sosem volt jellemzőjük az anatómiai hűség, a gyermek világrajövetelének ily módon való ábrázolása azért még így is igencsak fapadosnak tűnik.

A kismama Barbie minden idők legbizarrabb Barbie-ja

A kismama Barbie egyébként valódi különlegességnek számít a gyűjtők körében: az online aukciós oldalakon akár 100-200 dollárt, vagyis 23 000 – 46 000 forintnak megfelelő összeget is hajlandóak kifizetni egy ilyen modellért, tehát aki kapott ilyet a szüleitől annak idején, az legalább e tekintetben profitálhat belőle.

 

A blogger minden szabadidejét, pénzét vállalkozásába öli, Barbie babáknak készítenek kiegészítőket, ruhát, cipőt, kalapot. Mindennapjairól blogján olvashatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top