Baba

A tengerben akar szülni egy nő, annak veszélyei ellenére

A tengerben akarja világra hozni kisbabáját egy nő annak ellenére, hogy többen figyelmeztették a szülés előre ki nem számítható veszélyeire.

A vízben szülés ma már nem számít különleges kérésnek a legtöbb kórházban, ugyanakkor akadnak nők, akiknek ez önmagában már kevés.

A spirituális gyógyító, Dorina Rosin és férje, Maika Suneagle Hawaiin egy tévés műsorban beszéltek terveikről, mely szerint az asszony a tengerben hozza világra gyermeküket, segítője pedig egy delfin lesz. Annak ellenére vállalják a merész ötletet, hogy a környéken előfordult már cápatámadása, és a delfinek viselkedésére sincs semmilyen garancia.

A tengerben akar szülni egy nő, annak veszélyei ellenére

A pár hisz a delfinek gyógyító erejében, szerintük a tengerben szülés, a delfinek éneke gyermekükre is pozitív hatással lesz majd. Sőt a szülők úgy gondolják, ha delfinek segítésével születik meg gyermekük, képes lesz beszélgetni is a vízi emlősökkel. A 38. hétben járó kismama terhessége alatt sokat úszott delfinekkel a tengerben.

A szülők meditációkkal készülnek a különleges és meglehetősen extrémnek számító szülésre annak ellenére, hogy sokan figyelmeztették őket az előre ki nem számítható veszélyekre.

A tengerben akar szülni egy nő, annak veszélyei ellenére

További szülés témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top