Baba

Íme a nővérke, aki anyát és lányát is világra segítette

Ugyanaz a nővér volt jelen anno az anyuka születésénél, aki nemrég világra segítette az anya gyermekét. Ennél meghatóbbat hirtelen mára nem is tudok elképzelni.

Hasonló érzés lehet ez, mint az én esetemben, amikor az első babám születésekor ugyanaz az orvos jött vizitelni, akinél az én anyukám szült engem. Persze nem annyira megható az én történetem, mert az orvos, akinél születtem, már nem vezetett le szüléseket addigra már, de azért volt egy kis tudathasadásos érzésem, amikor belépett a kórterembe és megvizsgált, miközben tudtam, hogy az ő kezébe érkeztem anno.

A nővér Daphney és Brittany esetében azonban a történelem ismételte önmagát. Brittany szülésénél ugyanúgy Dapheny segített, mint régen az anya születésénél, teljesen véletlenül. Brittany így írt a Facebookon a szülésről és a nővérről:

“Elmesélek nektek egy rövid történetet a képeken szereplő nővérről. A neve Daphney Jones Walker, és Isten küldte őt a szülésünkhöz. Azért a »szülésünkhöz«, mert nemcsak az enyémhez, hanem az anyukáméhoz is.

Íme a nővérke, aki anyát és lányát is világra segítette

Az ő kezei közé születtem, egész életemben meséltek róla gyönyörű történeteket, hogy milyen nagy segítség volt anyukámnak a szülésnél, és hogy mennyire megkönnyítette neki a vajúdást. Az anyukám ezerszer is elmondta, Daphney mennyire csodálatos ember. 25 évvel, 2 hónappal és 29 nappal később pedig itt vagyok, azzal a nővérrel, aki engem segített a világra. Amikor Daphney belépett a szobába, az anyukám rögtön tudta, hogy ki ő, felismerte 25 év elteltével is. Alig hitt a szemének. Felugrott és megölelte Daphney-t, még el is sírta magát. Ez egy nappal azelőtt volt, hogy a kislányom megszületett. Egész este sztorizgattunk és nevetgéltünk, Daphney közben végig gondunkat viselte, amíg véget nem ért a műszakja.

Másnap napközben végig vajúdtam, de a kislányom csak nem akart megszületni. Majd amikor este Daphney visszatért, addig beszélt a babám lelkére, míg végül éjjel kibújt. Micsoda megtiszteltetés és áldás, szeretünk Daphney!”

Olvass még többet a szülésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top