Baba

Elzavartak az Allee-ból egy szoptató anyát

Amikor a 35 fokos kinti hőmérséklet, de egy éhes kisbaba sem elég ok a biztonsági őrnek. A felkínált helyiség inkább hasonlított egy nyilvános vécére.

Judit az Allee-ban akarta megetetni kisbabáját, de a biztonsági őr nem engedte, mondván, van baba-mama helyiség. Mivel a nő tisztában volt vele, hogy néz ki a szoptatásra kijelölt szoba, inkább elment.

“Megsemmisülten távoztunk. Még soha nem szóltak be nyilvános szopi miatt. Egyébként tök diszkrétek voltunk. Gondoltam a 35 fokban bemenekülünk egy kicsit hűsölni, míg apát várjuk. Hát a jövőben ennek is lőttek.”

via GIPHY

A Heti Válasz újságírója viszont felkereste a babák és szüleik számára kijelölt helyiséget, amiről úgy vélekedett:  “valójában egy ablaktalan, büdös női vécé, pelenkázóval és faszékkel, ahol az ember nem eszik – és nem etet”. 

Frissítés: Reagált az Allee vezetése is

Sajnálattal értesült az Allee Bevásárlóközpont, hogy egy gyermekét szoptató édesanyát megzavartak anyai feladatai ellátása során. Az Allee menedzsmentje elnézést kér a kialakult helyzet miatt és egyben tájékoztatja látogatóit, hogy a bevásárlóközpont területén az édesanyáknak lehetősége van és eddig is lehetősége volt a nyilvános szoptatásra. Az Allee Bevásárlóközpont vezetése az esettel kapcsolatban vizsgálatot rendelt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top