nlc.hu
Baba
Ilyen a bújócska egy kétéves gyerek szemével – videó

Ilyen a bújócska egy kétéves gyerek szemével – videó

Az apuka egy GoPro kamerát tett a kétéves fejére, hogy lássa, milyen a bújócska egy kisgyerek szemével.

Felnőttként már nem annyira játsszuk, de a bújócska az egyik legjobb játék a világon. Persze, egy szülőnek jó dolga van, mert a gyerekével újra átélheti a bújócska izgalmait, akár ő a hunyó, akár ő az, aki elbújik. Kicsit így újra gyerekek lehetünk mi magunk is. Mert gyerekként a világ is egészen más arcát mutatja, nem? Hogy mennyire mást, azt sokszor nehéz tetten érni, de vannak pillanatok, mikor mégis sikerül. Hol az empátiával, hol az emlékeinken keresztül, hol pedig a mai technológia nyújtotta lehetőségeket használva.

 

Ez utóbbira jó példa az a videó, aminek ötlete Dan Iverson, gyakorló kisgyerekes apuka fejéből pattant ki, mikor GoPro kameráját a kétéves gyereke fejére szerelte fel. Majd családi bújócskába kezdtek a házukban. A végeredmény egy cukiságmérőt kiütő videó lett, igazi gyerekszemszögből bemutatva a világot, meg a bújócskát. Vajon megtalálja a kisfiú a szüleit? Nézzétek meg a videót, érdemes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top