Baba

Meddő nőket vert át a petesejtjeivel kereskedő asszony

Emberi test tiltott felhasználása miatt emeltek vádat az ellen a 36 éves nő ellen, aki saját petesejtjeivel kereskedett az interneten.

Több esetben is pénzt kért a petesejt-adományozásért egy 36 éves nő, aki később már csak a meddő nők lehúzását tartotta fontosnak. Áldozataira egy internetes fórumon vadászott, akiknek eleinte még valóban adományozott petesejtet, viszont közben csúnyán megrövidítette őket: nemcsak az orvosi kezelések és az utazás miatt kért pénzt, hanem magáért a petesejtért is.

A nők, akik kaptak petesejtet, szintén az ügy vádlottjai, hiszen közjegyző előtt nyilatkoztak – hamisan – arról, hogy az adományozóval rokoni kapcsolatban állnak.

Így jutnak hozzá az orvosok a petesejtekhez

A nő összesen 11 meddő társát verte át. Az ügyészség tájékoztatása szerint a női ivarsejtet jogellenesen elfogadó öt személlyel szemben szintén vádat emeltek emberi test tiltott felhasználásának bűntette, illetve annak kísérlete miatt.

Azzal a hat személlyel szemben, akik egyúttal csalás áldozatai is lettek, a nyomozást a Fővárosi Főügyészség megrovás alkalmazása mellett megszüntette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top