Baba

Rémálom lett a szülésből, öt hónap után is nyílt seb van az anya hasán

Beperli a kórházat az a 27 éves nő, aki majdnem öt hónapja szült császármetszéssel, de azóta is nyílt seb van a hasán.

Egy 27 éves nő a nyáron szült császármetszéssel, de már röviddel utána észrevette, hogy valami nincs rendben a sebbel. Fájt, begyulladt, és lázas lett tőle. Az anya azt mondja, az orvosok ezt nem vették észre, szerintük csak a tejláz miatt volt rosszul – közölte a Tények.

A varratok kiszedése után egy hónapig volt kórházban, és csak később derült ki, hogy elfertőződött a sebe. A kórházban azt mondták neki, hogy a köldökében lehetett valamilyen baktérium, attól lehetett a fertőzés.

A vizsgálatok után arra is fény derült, hogy kórházi fertőzést kapott el. A több centis vágás pedig alig gyógyul a hasán.

Kegyetlen fájdalom volt, ilyet még sosem éreztem. Egy életre elment a szüléstől a kedvem, megkínoztak, szó szerint.

A nő azt mondja, teljesen tönkrement az élete, pszichológushoz jár, és úgy fogalmazott: tönkretették a testét, és megcsonkították. Valószínűleg plasztikázni kell a hasát. A család ügyvédet fogadott, mert beperlik a kórházat.

A kórház szerint a beteg indokolt és szakszerű ellátást kapott. Emellett folyamatosan vizsgálják az esetleges fertőzések előfordulását, de a nő esetében nem találtak rendkívüli körülményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top