Baba

Használt injekciós tűket talált a McDonald’s pelenkázóján

Majdnem a használt fecskendős tűk közé fektette pelenkázni gyermekét az anya a McDonald’sban.

Jade Krotkét sokkolták a McDonald’s pelenkázóján hagyott, használt injekciós tűk látványa, melyek közé majdnem odafektette gyerekét, Oliviát. Az anya leginkább attól ijedt meg, hogy lánya esetleg valamilyen fertőzést kap az eszközöktől.

„Szerintem rosszindulatból tették oda a tűket, direkt azért, hogy megsértsenek valakit. Olivia annyira értékes számunkra, megrémiszt a gondolat, hogy a pelenkázóra felfektetve baja eshetett volna.”

Krotke azonnal értesítette a gyorsétterem személyzetét, és ragaszkodott hozzá, hogy minden használat után ellenőrizzék a mosdókat. Az eset után a nő nem gondolja, hogy vissza fog térni bármikor is ide, túl sokkoló élmény volt számára az incidens.

A McDonald’s szóvivője az eset után elnézést kért és ezt nyilatkozta:

„Sajnáljuk az ügyfél tapasztalatait. A higiénia és a biztonság elengedhetetlen számunkra. Az étteremben a pelenkázó a mosdóban van, amelyet gyakran zárnak és ellenőriznek is. Amint az éttermi menedzserünk tudomást szerzett a problémáról, az eszközöket eltávolították.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top