Baba

Durva módon szégyenítette meg az ötéves kisfiút az óvónő

Hihetetlenül goromba üzenetet hagyott az óvónő a kisfiú uzsonnásdobozában.

Elbocsátottak egy óvónőt, miután nyilvánosan megszégyenített egy ötéves fiút a teste miatt, és kijelentette, hogy fogyókúráznia kéne. Francesca Easdon fia, Kyler egy nagyon kedves üzenettel érkezett az iskolai előkészítőbe. Az uzsonnás dobozába rejtett cetlin az állt, „kérem, mondja el Kylernek, hogy anyukája nagyon szereti, és gondol rá”. Az anya szinte sokkot kapott, amikor otthon egy durva üzenetet talált cserébe a gyerek uzsonnásdobozában. „Nem! – kezdődött az üzenet. – Inkább fogyózzon, és húzzon innen!”

Képünk illusztráció / Forrás: iStock

Az anya már csak azért is igazságtalannak tartja az üzenetet, mert nagyon sokat dolgozik azon, hogy rendkívül válogatós fia egészségesebb döntéseket hozzon, és remélte, hogy az iskolai előkészítő támogatja majd a táplálkozási céljait.

Francesca nem hagyta persze annyiban, felvette a kapcsolatot az intézmény vezetőségével, akik azt mondták, kivizsgálják és kezelik az esetet. Noha elbocsátották a pedagógust, az anya szerint semmilyen bűnbánatot nem tanúsítottak az eset miatt. Ezért egy jobb óvodába vitte a gyereket, és azt reméli, többé nem éri ilyen atrocitás.

(lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top