Baba

Nagyot csalódtak az anyák az elmúlt karácsony sztárjátékában

Erre mondják, hogy kidobott pénz volt.

Anyukák teljesen kiakadtak, amiért a 25 fontos (majdnem 10 ezer forintos) játék egyáltalán nem hasonlított a reklámban mutatottra. A játék amolyan must-have darab volt karácsony előtt, ezért elég sokan elkapkodták a 25 fontért kínált plüsst.

Scruff-a-Luv facebook

A fura játék a mentett állatok ellátását modellezte volna: csatakos állapotban kerül a gazdihoz, de ha szorgalmasan fürdetik és ápolják, egy idő után a szőrmók visszanyeri egészséges bundáját. Ám néhány anyuka most azzal jön, hogy az utasítások követése ellenére a játék ugyanolyan borzas maradt, és egyáltalán nem emlékeztet a reklámban látott verzióra.

A forgalmazó weboldal szerint egyszerűen meg kell mosni és szárítani a kis Scruff-a-Luv nevű kutyát, hogy eltűnjön róla a szutyok, és bolyhos kis jószág váljék belőle. A játék azonban – a családok legnagyobb bánatára – továbbra is bozontos maradt. Mint kiderült, többen panaszkodtak a termékre, volt, aki hármat is vett belőle, de alapos megmosdatás után is úgy nézett ki a kiskutyus, mintha szó szerint a kutya szájából húzták volna ki.

További képek: (The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top