nlc.hu
Baba

A júliusi babák különlegesek

Ezért különlegesek a júliusi babák

Ha júliusban születik a babád, akkor igazán különleges gyermeked lesz.

Természetesen bármelyik hónapban születik egy baba, különleges gyerek lesz, hiszen belőle csak egy van. Minden hónapnak megvan a maga varázsa, elmondjuk, miért olyan különlegesek a júliusi babák.

A jó oldalát nézik az életnek

A július csupa napsütés és forróság, nem csoda, hogy egy tanulmányban azt találták, hogy azok az emberek, akik júliusban születtek, hajlamosabbak az élet napos oldalát nézni a nehéz helyzetekben is. Általában igaz ez a tavaszi-nyári babákra, de a júliusi születésű gyerekek járnak elöl a pozitív gondolkodásban leginkább.

Jó társaságba születnek

A július tele van hírességekkel, már a nevét is Julius Caesarról kapta (nem mintha ő akkora celeb lett volna), de júliusban született Nelson Mandela, Diana hercegné, Jackie Kennedy vagy épp Gerald Ford amerikai elnök. Illusztris társaság, az biztos.

A júliusi babák különlegesek (Fotó: Pexels.com)

A júliusi babák különlegesek (Fotó: Pexels.com)

Profin kezelik az érzelmeiket

Egy japán tanulmány szerint a júliusi babák remekül képesek kontrollálni az indulataikat, már egészen 18 hónapos koruktól kezdve. Úgy tűnik, veleszületett képességük az, hogy felmérjék a viselkedésük következményeit.

Kitartásra lesz szükségük

A nyári gyerekek kevésbé érnek el jó eredményeket az iskolában – írják egy tanulmányban. Azzal magyarázták a kutatók a jelenséget, hogy általában a nyári gyerekek a legfiatalabbak az osztályban. Mindenesetre kitartásra és sok tanulásra lesz szükségük a jó jegyekhez.

Szép magasra nőnek

A júliusban született gyerekek magasabb a kortársaiknál egy kutatás szerint. Bár nem tudjuk előhívni az emlékeinkből az osztálytársak szülinapját, mindenesetre érdekes eredmény, hogy az átlagmagasságot is befolyásolja a születési hónap.

Különleges gyerekek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top