nlc.hu
Baba

A kiskunhalasi mobil járványkórház téliesítése

Téliesíteni kell a kiskunhalasi mobil járványkórházat

Hamarosan szükség lehet a járványban a kiskunhalasi konténerkórházra, de előtte még téliesíteni kell.

Téliesíteni kell a kiskunhalasi mobil járványkórházat – közölte Pintér Sándor az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának keddi ülésén.

Az ATV.hu cikke szerint a belügyminiszter azután mondta ezt, hogy Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettes arról kérdezte Pintért, átvette-e már a büntetés-végrehajtás a tavasszal rekordidő alatt felépült kiskunhalasi mobil járványkórházat.

Kiskunhalasi mobil járványkórházat

A 150 beteg befogadására alkalmas mobil járványügyi kórház a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén 2020. április 24-én (Fotó: MTI/Ujvári Sándor)

A belügyminiszter azt felelte, hogy a kórház a kiskunhalasi Semmelweis Kórház üzemeltetésében van, de konténerkórházat egyébként még téliesíteni kell.

A kiskunhalasi kórház főigazgatója nemrégiben azt mondta, a járványügyi előrejelzések szerint hamarosan meg kell nyitni a kiskunhalasi mobil konténerkórházat.

Még több hír a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top