nlc.hu
Baba

Ötösikrei születtek a leszbikus párnak

Egyetlen gyereket szeretett volna a leszbikus pár, ötös ikreik születtek

Heather és Priscilla nagyon szerette volna, ha hároméves kislányuknak születik egy testvére. Ötös ikreik születtek.

Sawyer nagyon szeretett volna egy kishúgot, ezért a szülei, a 39 éves Heather Langley és a 35 éves Priscilla Rodriguez újfent belevágtak a gyerekvállalásba. Nagyot néztek, amikor kiderült, hogy nem egy, hanem egyszerre öt kislányt várnak: Hadley, Reagan, Zariah, Zylah és Jocelyn a második csak lányokból álló ötös ikrek, akiket feljegyeztek az Egyesült Államokban.

Heather és Priscilla ötösikrei (fotó: Daily News YouTube)

Heather és Priscilla ötös ikrei (Fotó: Daily News YouTube)

A nagy felfedezésre akkor került sor, amikor Heather még csak hathetes terhes volt. A pandémia miatt egyedül volt a vizsgálaton, amikor kiderült a dolog, és üzenetben értesítette párját a nagy hírről. Priscillát annyira sokkolta a hír, hogy eleinte azt hitte, a párja csak viccből írta ezt neki. A hitetlensége már csak azért is indokolható, ugyanis nagyon ritkán lehet csak hallani ötös ikrek születéséről. Azonnal azon kezdtek el gondolkodni, hogy a terhesség és a szülés emiatt biztosan teli lesz komplikációkkal, és nemcsak az járt a fejükben, hogyan fognak együtt ennyi picit felnevelni, hanem azon is, milyen neveket adnak nekik, amikor egyetlen névben is nehezen egyeznek meg, nemhogy ötben. Egy idő után azonban rájöttek, hogy a helyzetük valójában nagyon is szerencsés, és valójában olyan ez, mintha megnyerték volna az ötös lottót. Heather egy IUI nevű megtermékenyítési módszerrel esett teherbe, és ugyanezt használták első lányuk, Sawyer születésekor is, ugyanakkor ezúttal nem volt elérhető ugyanaz a spermadonor, akitől az első kislányuk született. Bár az orvosok próbálták minél jobban kitolni a szülés időpontját, a lányok végül a terhesség 28. hetében születtek meg. A pár remélte, hogy az öt baba között legalább egy-két fiú is lesz, ám végül nem így alakult. A gyerekek az életük első három hónapját kórházban töltötték. Nagylányuk, Sawyer imádja a kistesóit, és rengeteget foglalkozik velük. A párról és a gyerekekről fotókat a Metro cikkében találhatsz.

Az ötös ikrek születése nagyon ritka, épp ezért próbálunk beszámolni róluk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top