nlc.hu
Baba

Pedofil felvételek készítésén érték a győri Fidesz egyik tagját

A győri Fidesz tagja pedofil felvételekkel bukott le

Tavaly nyáron az egyik helyi strandon bukott le.

A győri Fidesz oszlopos tagjaként, a térség országgyűlési képviselőjének alkalmazottjaként jellemzi a 168 óra azt a férfit, aki tavaly nyáron a győri szabadstrandon bukott le, miközben öltözködő gyerekekről készített pedofil felvételeket egy sapkába rejtett kamerával. A lap információi szerint az Sz. Balázsként megnevezett férfi amellett, hogy Simon Róbert Balázs fideszes képviselő alkalmazottjaként dolgozott, Győr kulturális bizottságában is tevékenykedett. 

A pedofilt a strandon egy pedagógus buktatta le, a tanárt később kitüntette Dézsi Csaba András polgármester. A 168 óra szerint az elkövető aktívan részt vett a Fidesz kampányaiban, de más munkakörben is segítette a párt munkáját. 

A győri Fidesz tagja a férfi, aki pedofil felvételeket készített a strandon

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A rendőrség két rendbeli gyermekpornográfia bűntettével vádolja Sz Balázst, akinél 63, a strand öltözőiben készített felvételt és 91 további gyerekpornónak minősülő tartalmat találtak. Ha elítélik, hét és fél év börtönt is kaphat. 

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top