nlc.hu
Baba

A kórházban tudta meg, hogy szülni fog

Vakbélgyulladással vitték kórházba, kisbabával ment haza a tinilány

„Hamarosan szülni fogok, gondoltam, jobb, ha tudod” – írta az édesanyjának a tinilány, aki csak a kórházban tudta meg, hogy terhes.
Anya és babája

Amikor a 19 éves Nadia Rhoads súlyos görcsöket érzett az oldalánál és a hátánál, arra gyanakodott, hogy vakbélgyulladása van. Ám amikor a barátja, a 22 éves Brad O’Donnell bevitte az ohiói Warrenben lévő St Joseph kórházba, az orvosok egész mást állapítottak meg: Nadia terhes volt és vajúdott.

A tinédzsert teljesen sokkolta a diagnózis, hiszen évek óta fogamzásgátlót szedett, nem hízott az elmúlt hónapokban, és a menstruációja is több-kevésbé szabályosan jelentkezett minden hónapban.

Ám amikor megtudta, hogy gyereke fog születni, nem sok ideje volt ezen morfondírozni, mert már 8 centiméterre kitágult. Azért vajúdás közben még írt az édesanyjának, hogy közölje vele a váratlan hírt:

Írtam anyukámnak egy üzenetet, és küldtem neki egy fotót az ultrahang képernyőjéről. Azt írtam: »Hamarosan szülni fogok, gondoltam, jobb, ha tudod«. Visszahívott teljesen kiborulva, de nagyon boldog volt.

– emlékezett vissza a tinilány.

Végül egészséges kislányt hozott világra, aki a Delaney Mae O’Donnell nevet kapta. A fiatal édesanyja is jól van, és párjával szerencsére nagyon örülnek a babának, akármennyire is váratlanul érkezett. Szükségük volt egy kis időre, mire berendezkedtek a gyerekes életmódra, jelenleg Nadia szünetelteti a tanulmányait, de már élvezi az anyai szerepet.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay)

Rejtett terhesség az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top