Hasfájásra ébredt, és gyorsan kiderült, nem rosszat evett, hanem hamarosan megszületik második gyermeke

nlc | 2021. Október 08.
Szó szerint az utolsó pillanatban tudta meg egy finn anyuka, hogy várandós.

Tilda Kantala 2021. június 28-án arra ébredt, hogy fáj a hasa, de először nem igazán tulajdonított neki nagyobb jelentőséget, azt hitte, elrontotta a gyomrát. Hamarosan azonban olyan fájdalmai lettek, amelyek nagyon hasonlítottak azokra a fájdalmakra, amelyeket akkor érzett, amikor két évvel korábban világra hozta első gyermekét.

Szerencsére édesanyja ott volt a közelben, és amikor hallotta lánya kiáltását, beszaladt a szobába, a babának ekkor már látszott a feje. „Anyukám elment néhány törülközőért és további segítséget kért a nagybátyámtól, aki hívta a mentőket. Amíg telefonált, megszületett a baba” – mesélte a fiatal anyuka. Miután kiérkeztek a mentők, az anyukát és újszülött gyermekét bevitték a kórházba, ahol megállapították, hogy mindketten egészségesek. 

Tilda Kantala elmondta, eleinte nagyon félt és szorongott, hiszen egyedülálló anyukaként nevelte lányát, és most egy újabb baba érkezett a családba. „Eltartott néhány hétig, de most már megbarátkoztam az új helyzettel. Boldog, egyedülálló, kétgyermekes anyuka vagyok.”

(via LadBible)

Fotó: Pexels

Kapcsolódó cikkek:

Exit mobile version