nlc.hu
Baba

Nem tudta hogy terhes, a tanév első napján szült a tinilány

Nem tudta, hogy terhes, a tanév első napján szült a tinilány

A 15 éves lánynak fogalma sem volt arról, hogy terhes, tanévkezdés napján hozta világra a kisfiát.
Újszülött

Egy fiatal édesanya a TikTokon osztotta meg a szülésének a kalandos történetét. Alexis – akinek ma már 4 éves a kisfia – a nappali padlóján hozta világra a gyerekét 15 éves korában, miután fogalma sem volt arról, hogy terhes.

A videóban a lány azt mondta, hogy egyedül a gyomorégés utalt nála a terhességre, de csinált tesztet, ami negatív lett. Más jele nem volt annak, hogy várandós, a menstruációja is rendszeres maradt, ezért nem gyanakodott arra, hogy gyereket vár.

2017 szeptemberében kezdődött a tanév, Alexis pedig az első napjára készült, mint a többi diák. Este viszont erősen fájni kezdett a háta, bevett fájdalomcsillapítót, de nem igazán tudott aludni. Másnap reggel szólt a szüleinek, de mivel szerintük csak lógni akart a suliból, kénytelen volt nekiállni készülődni, hogy iskolába menjen. A fájdalom azonban tovább erősödött.

Mielőtt elindultam az iskolába, elmentem vécére. Úgy éreztem, nyomnom kell, aztán pedig kiabáltam az anyukámnak, hogy »azt hiszem, szülni fogok«. Anyukám visszakiabált, hogy azonnal jöjjek le a földszintre, majd benézett a szoknyám alá, és sokkot kapott, amikor meglátta a baba fejét

– mesélte a videóban a lány a nem mindennapi szülésének a történetét.

Egy másik videóban azt is elárulta, hogy amikor a nappalijukban megszülte a kisfiát, megijedt, mert a csecsemő nem sírt fel, de miután ez megtörtént, és a mellkasára tették, „az volt a legjobb érzés”.

Végül jól alakult a nem várt gyermekáldás, a szülők sokat segítettek a tinilánynak, kisfiú apja pedig örült a „meglepetésnek”, és később odaköltözött, hogy ő is segítsen.

(Kiemelt kép: Unsplash/Hollie Santos)

Rejtett terhesség az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top