Életmód

A szülés előtt 7 órával tudta meg, hogy terhes

A 18 éves lány még egy, fizikailag megterhelő határőrképzést is végigcsinált, miközben semmi jelét nem tapasztalta a várandósságnak.

A 18 éves blackpooli lány, Beth Martin határőrnek tanul. Éppen az ehhez szükséges, rendkívül megterhelő fizikai kiképzésen vett részt, amikor folyamatos, ólmos fáradtság vett rajta erőt, gondolta, az edzés miatt.

Gyanakodhatott azért valamire, mert két terhességi tesztet is csinált, de mindkettő negatív lett. Két hónappal később, miután egy pár görcsoldót bevett, gondolván, hogy a gyomra rendetlenkedik, egy Maizie nevű, egészséges kislánynak adott életet.

Fotó: Beth Martin/Facebook.

Az úgynevezett rejtett terhesség során Beth bordái mögött fejlődött ki a magzat, így semmilyen külső jele nem volt a várandósságnak, ezért teljes meglepetésként érte az, hogy éppen szül. „Amikor beértem a kórházba, egy nővér azt mondta, hogy terhesnek nézek ki – még gondoltam is, hogy mennyire udvariatlan dolog ilyet mondani. Aztán kiderült, hogy már 69 órája vajúdom. A tesóim azt hitték, hogy viccelek, apukám örült, anyukám el sem akarta hinni. Hét órám volt arra, hogy felkészüljek az anyaságra.”

Fotó: Beth Martin/Facebook.

„Sosem akartam gyerekeket, de már nem tudnám Maizie nélkül elképzelni az életemet” – tette hozzá.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top