Család

Hasfájásra panaszkodott, kiderült, hogy éppen szül

Semmi nem látszott rajta.

 

A 19 éves newcastle-i Charlotte Thomsonra élete legnagyobb meglepetése várt, mikor egyik éjjel iszonyatos hasi fájdalomra ébredt, és az ügyeleten közölték vele, hogy szülési fájásokat érez. Mindez azért is lehetett számára meglepő, mert a hasa teljesen lapos volt, a menstruációja pedig rendszeres. Három órával később Charlotte egészséges kislánynak adott életet.

Pár hónappal korábban mindössze annyi tűnt fel neki, hogy mintha felszedett volna egy pár kilót, és folyamatosan álmosnak érezte magát. Feltételezte, hogy biztosan a sok bulizástól lehet, a régi ruháiba pedig bőven belefért, úgyhogy figyelmen kívül hagyta a dolgot. A baba legközelebb a szülőszobán adott hírt magáról.  

Képünk illusztráció. (Fotó: Pexels)

„El se hittem, hogy terhes vagyok, amíg meg nem született” – számolt be az immár 21 éves fiatal nő a két évvel ezelőtt történtekről. „Először nagyon megijedtem, hiszen minden figyelmeztetés nélkül, hirtelen lettem anya, de Mollyt a világ minden kincséért sem adnám!”

Charlotte érthető módon izgult, hogy a szülei mit fognak szólni, amikor hajnalban megcsörren a telefonjuk, és egy ápolónő bejelenti, hogy a lányuk éppen a szülőszobán van, de szerencsére mindketten támogatóak és végtelenül lelkesek voltak unokájuk érkezése miatt. Az újdonsült nagyszülők betelefonáltak a lány munkahelyére, hogy másnap nem fog tudni dolgozni menni, mert szült, majd elszaladtak babaruhákat vásárolni. A fiatal lány elmondása szerint még a legközelebbi barátai sem hitték el, hogy tényleg kisbabája született, amíg nem látták.

Forrás: Independent

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top