Család

Már kint volt a baba feje, mikor rájött, hogy terhes

Elképesztő történet egy brazil lányról és arról, mennyire nem ismeri a saját teste jelzéseit.

Egyedül, a saját fürdőszobájában szülte meg kisbabáját egy brazil lány, mert nem tudta, hogy terhes. A 20 éves Aymee Almeida 2018-ban kezdett hízni, de arra gondolt, csak a sok hamburger és instantleves az oka. Pár hónap múlva már rossz közérzete volt és a vérnyomása is alacsony lett, de az orvosa szerint csak lelki bajai voltak.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

Mivel előfordul vérzése is, azt gondolta, biztos menstruál, ezért a terhesség lehetősége fel sem merült. Viszont elkezdett duzzadni a lába, amiből arra következtettek, hogy érszűkülete lehet – ahogy a családjában többeknek – illetve az ”orvosa” szerint a veséjével is problémák lehetnek.

Végül az utolsó iskolai napján jelentkeztek a szülési fájdalmak, amitől Aymee csak sírni tudott,  kivánszorgott a fürdőszobába és a zuhanyba állva elkezdett szülni. Már kint volt a baba feje, mire rájött, hogy mi is történik épp vele.

Állítása szerint a telefonján nézte meg, hogy kell elvágni a köldökzsinórt és letisztogatta a kisbabát. Félt orvoshoz fordulni, szerencsére egy barátja rábeszélte, így Aymee és a kisfia is jól van. (VIA)

nlc.szülés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top