Család

A parkban szülte meg harmadik gyermekét egy nő – vadidegen vezette le a szülést

A hálás kismama most minden követ megmozgat, hogy a jótevője nyomára akadjon.
Sok ilyen történetet hallani.

Az immár háromgyerekes brit anyuka, Lara Ashton pontosan tudta, hogy nincs sok ideje, mikor megérezte az első összehúzódásokat. „Tudtam, hogy a harmadik gyerekre nem kell annyit várnom, mint az elsőre, de hogy ennyire gyorsan fog jönni, arra álmomban se gondoltam volna” – mesélte a Metro című brit bulvárlapnak.

Hozzátette, férjével és édesanyjával azonnal kocsiba ültek, de hiába: nem értek oda olyan gyorsan, ahogy kellett volna. „Anyám végül egy körforgalom után, félrehúzódott egy park mellé és elrohant segítségért. Egy ismeretlen nő jött, aki végig mellette is maradt a szülés során: amellett, hogy mindenkit megnyugtatott, tartotta a kapcsolatot a mentőorvossal is.”

Lara azt mondja, szinte semmire nem emlékszik a beszélgetésből, amit az ismeretlen nővel folytatott. „Lefoglalt a szülés, de talán, mintha azt említette volna, hogy biológus” – mondja az anyuka, aki elhatározta, minden tőle telhetőt megtesz, hogy a nyomára akadjon ismeretlen jótevőjének. „Szeretném neki megköszönni, hogy mellettünk volt, és valami aprósággal meghálálni, hogy segített világra segíteni a lányomat.”

Olvass még több különleges szüléstörténetet az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top