Egészség

Azt hitte, fel van puffadva, de kiderült, hogy mindjárt szül

Fánkért ment a boltba, de azért vett egy tesztet is.

A 33 éves essexi cukrász, Sita Meena Arulampalam azért fordult orvoshoz, mert hetek óta puffadt – tény, hogy sok szénhidrátot evett, arra gondolt, hogy ez lehet a háttérben. Az orvos azt javasolta, hagyja el a glutént, nézzék meg, mi történik.

Ekkor jött be a képbe Sita egyik barátnője, négygyerekes anyuka, aki – annak ellenére, hogy a nő tíz éve szedte a fogamzásgátlót – azt javasolta, hogy vegyen csak egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. Sita így is tett – ez volt tavaly június 2-án, a partnere, Tony Dance születésnapján. A nő kora reggelt lement a boltba, hogy vegyen egy kis fánkot a születésnaposnak, és ha már ott volt, egy terhességi tesztbe is beruházott. Igen, pozitív lett.

Fotó: Sweet Treats By Sita

Bár fogalma sem volt, hogy Tony hogy fog reagálni a hírekre, azért születésnapi ajándékként átadta neki a tesztet. A szintén cukrászként dolgozó férfi először azt hitte, Sita viccel, utána azonban azt mondta, hogy ez a legjobb születésnapi ajándék, amit valaha kapott.

Másnap az orvos megerősítette, hogy Sita 33 hetes terhes. A fiatal pár pánikba esett, mert alig egy hónappal a szülés várható időpontja előtt egyáltalán nem készültek fel a baba érkezésére, sőt az elmúlt hónapokat bulizással töltötték, gyakran hajnalig iszogatva. Gyorsan elszaladtak egy bababoltba, ahol megvettek minden szükségeset, majd június végén meg is született a kisfiuk, Bobbi.

Most, egy évvel az egyébként teljesen egészséges gyermek születése után Sita azért döntött úgy, hogy megosztja a történetét, hogy megmutassa: minden terhesség más és más. Neki például – részben azért, mert folyamatosan szedte a fogamzásgátlót, a kitüremkedő hasán kívül semmilyen tünete nem volt.

(via Metro)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top