nlc.hu
Baba
Óriási rendetlenséget hagyott az anya a kávézóban

Egy anyuka szerint nyilvánosan megszégyenítette egy kávézó, amiért óriási rendetlenséget hagyott maga után

Vajon jár ennyi egy anyának csak azért, mert anya?

A kenti Corby’s Tea Room vegyes visszhangot kapott, miután „nyilvánosan megszégyenített” egy anyát, aki kisgyermekével vacsorázott a kávézóban. A Facebookon a Corby’s Tea Room képeket töltött fel az asztalról, ahol az anya és a gyermeke ült.

A kenti kávézó egyik munkatársa a következőt írta a képhez: „Bár szívesen látjuk az anyukákat és a kisgyermekeket, nem szívesen látunk egy ilyen rendetlenséget, anélkül, hogy megpróbálnának rendet rakni vagy bocsánatot kérni, majd amikor megkérjük, hogy mondjon valamit, az a válasz érkezik: »Múltkor hagytam borravalót.«”

Óriási rendetlenséget hagyott maga után az anya a kávézóban

Morzsáló gyerek (Illusztráció: Unsplash)

A rendetlen anya testvére képernyőképet készített a bejegyzésről, és így válaszolt: „Teljesen undorító viselkedés egy úgynevezett üzlettől. Mintha a fiatal anyáknak nem lenne elég nehéz dolguk az ön szomorú kísérlete nélkül, hogy nyilvánosan megszégyenítse őket, nemcsak az interneten, hanem a teázójában is. De ne aggódj, bár azt mondtad a húgomnak és a 11 hónapos babájának, hogy soha többé nem engeded be a teázódba, kétlem, hogy akarnának menni egy ilyen undorító, szakszerűtlen viselkedés után.”

Panasza azóta vitát váltott ki, sok hozzászóló nem értett vele egyet. Valaki például azt mondta: „30 másodpercbe telt volna, amíg az anya rendet rak. A személyzet részéről aligha durva.”

Mások az anya védelmére keltek, mondván, egy kisgyerek márpedig rendetlenséggel jár, és ezt másoknak is el kell fogadnia.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top