nlc.hu
Baba
Tóth Gabiék kislánya nem lesz bölcsődés

Tóth Gabiék kislánya mégsem lesz bölcsődés

Egy betegség miatt nem viszi még bölcsődébe Tóth Gabi a kislányát.
Tóth Gabi

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor pár hete már izgatottan várták a novembert, hogy kislányuk, a hamarosan 2 éves Hannaróza bölcsődés legyen. Már a próbanapon is túl voltak, és készültek a beszoktatásra, ám a koronavírus negyedik hulláma keresztülhúzta a terveiket.

A Család.hu-n vezetett blogjában az énekesnő azt írta: pár nappal később Hannaróza belázasodott, és kezdetét vette egy 10 napos betegség, amit Gabi is elkapott.

Mivel nincs egy éve, hogy az egész család koronavírusos volt, nagyon megijedtek. Szerencsére hamar kiderült, hogy csak egy közönséges vírusról van szó, de amikor Gabi felhívott egy gyerekorvost, hogyan erősíthetnék meg az immunrendszerüket, nem várt választ kapott.

Az orvos ismerősöm elmagyarázta, hogy a covid miatt olyan mértékben lesterilizáltuk magunkat, hogy most az amúgy viszonylag könnyebb lefolyású, általában enyhébb tünetekkel járó betegségek is sokkal jobban megviselik a szervezetünket és sokkal könnyebben is kapja el, aki amúgy hajlamosabb az ilyen típusú felső légúti bajokra. Azt javasolta, hogy ha nem elengedhetetlen, hogy most szoktassuk közösségbe Hannit és meg tudjuk oldani, hogy kivárjunk még pár hónapot, talán szerencsésebb lenne nem kísérteni a sorsot

– írta Tóth Gabi, és végül úgy döntöttek, hogy Hannaróza csak később kezdi el a bölcsődét.

(Kiemelt kép: Facebook/Tóth Gabi)

Tóth Gabi az ncl-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top