nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és a koronavírus

Nehéz napokat élt át Tóth Gabi a koronavírus miatt

Az énekesnő és több közeli családtagja is megküzdött nemrég a koronavírussal, de szerencsére már jobban vannak.

Minket is elért a COVID, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még sosem volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt – nyilatkozta az énekesnő a Családvarázs című internetes műsorban.

A betegséget férje, Krausz Gábor pótanyukájánál kaphatták el, amikor látogatóban voltak nála. Először az énekesnő kislányánál jelentkeztek a tünetek, majd őt és édesanyját is ledöntötte a lábáról a betegség. “Gáborom tünetmentesen vészelte át, valószínűleg el sem kapta, végig negatív teszteket produkált.” 

Szerencsére már mindenki jól van, de kemény időszakot tudhatnak maguk mögött. “Iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, furcsa, eddig sosem érzett testi tünetekkel jelentkezett a betegség, Olyan volt, mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek volna, és lángolnának belül a csontjaim… Ez nagyjából két napig tartott. Anyukám szédült, fájt a feje, égett a szeme. Mindkettőnknek elment az ízlelése és a szaglása, ez egyfajta furcsa szájízzel is járt, émelyegtünk napokig. Nehéz éjszakáink voltak. Ez a betegség olyan, mint egy lidérc. Lelkileg és mentálisan volt nehéz, én a betegség alatt öt kilót fogytam.

Ami a karácsonyt illeti, Tóth Gabiék úgy döntöttek, csak azokkal találkoznak, akik már átestek a betegségen és már jól vannak. Ez viszont azt jelenti, hogy nem tudnak együtt ünnepelni testvérével, Tóth Vera és párja ugyanis nem kapta el a koronavírust. 

(via Blikk)

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotő: Profimedia)

Sztárok a koronavírusól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top