nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Vera a húgához fűződő viszonyáról beszélt

Tóth Vera Gabiról: „Olyan, mint egy ketyegő bomba”

Tóth Vera sosem beszélt még ilyen őszintén a húgához fűződő viszonyáról.

Tóth Vera volt Hajdú Péter vendége az Összezárva című műsorban, amelyben többek között a kapcsolatáról, a karrierjéről, a szereplésekről és még a húgáról is beszélt. A műsorvezetőt érdekelte, hogy milyen viszont fűzi Gabihoz, hiszen korábban többször is arról szóltak a hírek, hogy nem beszélnek egymással. Vera állítja, jó a kapcsolatuk, de Gabi gyakran megsértődik az őszintesége miatt.

tóth vera

Tóth Vera a húgáról beszélt (Fotó: LifeTV)

Nagyon jóban vagyunk egymással, de olyan, mint egy ketyegő bomba. Vigyázni kell, hogy mit mondasz neki, mert olyan hiperérzékeny, hogy mindenből önérzeti ügyet csinál. Ezt nem negatív értelemben mondom neked, hanem  a szó legpozitívabb értelmében. Nem nagyon bírja a kritikát, mert úgy érzi, bántani akarják őt

– majd hozzátette, hogy ha olyat mond, amit nem érez igazságosnak a húga, akkor könnyen megsértődik.

Ezután arról is szót ejtett, hogy ha az ő életében valami negatív dolog történik, például összeveszik a párjával, azt magában rendezi le, nem hív fel senkit, hiszen már annyit csalódott, hogy nem tud megbízni az emberekben. Ilyenkor inkább a pszichológusával beszéli ki a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top