nlc.hu
Baba

Arnold Schwarzenegger újból nagypapa lesz

Arnold Schwarzenegger újból nagypapa lesz

Lánya, Katherine második gyermekével várandós.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt bejelentették, hogy második közös gyermeküket várják. Katherine, a harminckét éves író a People magazinnak árulta el, hogy ismét terhes. Férjével van már egy közös gyerekük, a tizenhat hónapos Lyla Maria. Chris emellett megosztva neveli kilencéves fiát, Jacket volt feleségével, Anna Farissel – számol be róla a Tények.hu. Katherine Kalifornia volt kormányzójának, Arnold Schwarzeneggernek a legidősebb lánya.

Az örömhír nem sokkal azután érkezett, hogy Chris egy érzelmes posztban köszöntette fel feleségét szülinapja alkalmából. Azt írta, hogy csodálatos feleség, anyuka, mostohaanya és partner, és nem tudja elképzelni, milyen elveszett lenne nélküle.

arnold és katherine schwarzenegger

Arnold és lánya 2011-ben (Fotó: Getty Images)

Arnold Schwarzeneggernek van is gyakorlata a szülő (és most már a nagypapa)szerepben, hiszen öt gyermeke van: volt feleségével, Maria Shriverrel két lányuk és két fiuk született, illetve van egy házasságon kívül született gyermeke is, akinek egykori bejárónőjük, Mildred Patricia Baena az édesanyja.

Chris és Katherine romantikázásáról előszőr 2018-ban pletykáltak, miután Santa Barbarában látták őket együtt. Hét hónappal korábban vált el a férfi Pratt Anna Farristől nyolc év házasság után. A színész 2019 januárjában kérte meg Katherine kezét.

Sztárnagypapák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top