nlc.hu
Baba

Gigafogyás

60 kilót fogyott egy év alatt a túlsúlyos angol nő

A recept: séta és diéta. A fogyás oka: egy karácsonyi fotó.

Közel 60 kilót fogyott egy birminghami nő egy év alatt azok után, hogy megnézte azt a tavaly készült karácsonyi képet, melyen 10 éves fiával egyforma pizsamát viselt. A 40 éves Natalie Carter azt nyilatkozta, hogy az volt „az utolsó szegecs a koporsójába”, és hogy „a karácsony arról is szól, hogy emlékeket gyűjtünk, de én nem akartam erre emlékezni.”

Illsztráció / Fotó: Pixabay

Illsztráció / Fotó: Pixabay

Natalie januárban elhatározta magát, hogy változtat, és diétázni kezdett, illetve listát írt, hogy miért akar lefogyni. „Nehéz volt. De pontba szedtem mindent, hogy miért akarok fogyni, és ha megkívántam a kedvenc pizzámat vagy csokimat, csak elővettem a listámat.”

A nő a diéta mellett a sportba is belevágott, hosszas sétákat tett mindennap, ma pedig már ott tart, hogy tízezer lépést megy naponta.

Az első hónapban 14 kilót adott le, és máris úgy érezte, hogy nyerésre áll. „Hosszú idő után végre rendszer került az étkezésembe. Nemcsak fizikailag, de fejben is kezdtem rendbe jönni.” 

11 hónap elteltével Natalie majdnem 60 kilótól szabadult meg, most 80 kilót mutat alatta a mérleg. „Ha visszanézem a tavalyi karácsonyi képeket, alig ismerem magamra. El sem hiszem, hogy ennyire megváltozott a külsőm.”

A fogyás utáni képek a Fox News cikkében nézhetőek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top