nlc.hu
Baba
Judy vallomása egy második gyerekről

Judy: „Bánom, hogy nem született még egy gyerekünk”

Az énekesnő azt is csodának tartja, hogy kislánya világra jött 10 éve.

A 10. házassági évfordulójukat ünnepelte Judy és férje, Balázs. A 47 éves énekesnő a BEST magazinban emlékezett vissza a közös élményekre, sikerekre és nehézségekre.

Judy

Sajnálja, hogy kislányának nincs testvére (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Többek között a gyerekvállalási nehézségekről is vallott Judy, valamint az érzéseiről egy második gyerekkel kapcsolatban. „Azt azért olykor bánom, hogy nem született még egy gyerekünk. Bár valójában az is csoda, hogy Maja világra jött. Nekem egykor az orvosok azt mondták, hogy nem lehet gyerekem. (…) De az Isten kétszer megáldott minket, Majával és két évvel ezelőtt egy másik gyerekkel. (…) Sajnos a 12. héten elvetéltem. (…) Hisszük azonban, hogy valamiért, lehet, egy betegség miatt, annak a babának nem kellett megszületnie. (…) Ha el is szomorodom miatta, akkor az azért van, mert a lányunknak nincsen testvére. (…) Most 47 éves vagyok, fitt és egészséges, és láttunk már csodákat. Ki tudja, lehet, a Jóisten újra megáld minket” – mondta a koronavírussal másodszor megfertőződött énekesnő.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-nyitó

Olvass még Judyról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top