nlc.hu
Sztárok

Vetéléséről vallott Judy

Először beszélt vetéléséről Judy, 12 hetesen vesztette el magzatát az énekesnő

Férjével kislányt szeretett volna Judy. Nem adta fel a reményt, hogy lesz még egy gyereke.

Megrázó vallomást tett a Story magazinban Judy: a 12. hétben járt, amikor elvetélt. „Két éve a férjem, Balázs egy pozitív terhességi tesztet kapott tőlem karácsonyra. Hogy egyáltalán teherbe tudtam esni, az önmagában felért egy csodával. (…) Az örömünk óriási volt. (…) Egyik este bekövetkezett, amivel egyáltalán nem számoltunk. Elkezdtem vérezni, azonnal (…) indultam a kórházba. (…) Lefektettek, adtak fájdalomcsillapítót, nyugtatgattak, de ekkor már tudtam – amit az orvos nem sokkal később meg is erősített –, hogy elveszettem a gyermekem” – árulta el a 46 éves énekesnő.

Judy

Ha Judyék második gyereke is kislány lett volna, akkor a Kata nevet kapta volna (Forrás: TV2 / Több mint testőr – videó)

A házasokra nehéz időszak várt, de egyikük sem kutatott a miértek után. Hogy a későbbiekben bővül-e a családjuk, azt az égiekre bízzák. „Kislányt szerettünk volna. (…) Ha esetleg most jönne egy kistestvér, annak szintén örülnénk, boldogan vállalnánk. Még annak ellenére is, hogy gyakran megkapom, hogy 46 éves koromra ezzel már elkéstem, azt a gyereket fel is kell nevelni. Azonban úgy gondolom, hogy nem a kor számít, hanem az egészség” – mondta el Judy, akinek már 9 éves a kislánya, Maja.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Olvass még Judyról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top