nlc.hu
Baba

Görgényi Fruzsina a szülésről

Görgényi Fruzsina: „Még nem találkoztam olyan emberrel, akinek gyereket szülnék”

Az elmúlt pár nap eseményei után ismét megszólalt.

Múlt héten derült ki, hogy Vastag Csaba ismét szerelmes, egy fiatal lány rabolta el a szívét. Azt is elárulta, hogy sok gyereket szeretnének, akár négyet is, annak ellenére, hogy korábban azt mondta, nem tervezi a családbővítést. Ekkor még Görgényi Fruzsinával volt együtt, akitől egyből megkérdezték a követői, hogy nem zavarja-e volt párja nyilatkozata.

Görgényi Fruzsi

Fotó: Smagpictures

„Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg hirtelen négyet is akar valakitől. Soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget, mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem” – írta pár nappal ezelőtt a Barátok közt egykori színésznője. 

A Blikk megkérdezte, hogy mennyire érintette rosszul a sok erre irányuló kérdés. „Abszolút érzek egy nyomást, főleg a gyerekvállalás tekintetében. Eddig olyan emberrel nem találkoztam, akinek szívesen szülnék gyereket. A környezetemben olyan sokan házasodnak össze és vállalnak babát a szerelem első hónapjainak lázában, amiből évekkel később csúfos kudarc lesz, aminek elsősorban a gyerekek isszák meg a levét. Én azt vallom, az ilyen dolgokkal érdemes legalább egy másfél évet várni, míg lekerül a rózsaszín szemüveg, így lehet kiküszöbölni, hogy valaki otthon maradjon esetleg két gyerekkel egyedülálló anyukaként. Persze, vannak ellenpéldák, de én mostanában abból kevesebbet látok” – mondta a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top