nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsina Vastag Csaba új kapcsolatáról

Görgényi Fruzsina reagált Vastag Csaba új kapcsolatára

Görgényi Fruzsina most végre megszólalt és Instagram-oldalán tett pontot a találgatások végére.

Másfél év telt el azóta, hogy külön utakra lépett Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba, és bár akkor senki nem tudta a szakítás pontos okát, mindenki úgy gondolta, hogy egyszerűen csak elmúlt a szerelem. Mások szerint a gyerekkérdés volt a probléma, amit már Fruzsina sem hagyott szó nélkül.

Görgényi Fruzsina tiszta vizet öntött a pohárba

Fotó: Schumy Csaba/smagpix

„Nem szoktam ilyet csinálni, tudjátok jól. Nem is lesz belőle rendszer, történtek dolgok és én azt gondoltam, hogy három nap alatt csak csitulnak a kedélyek, de nem így történt. Úgyhogy pár dologra szeretnék reflektálni magam miatt. Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg hirtelen négyet is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget, mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem. Ez nem igaz, ez egy koholt elképzelés…. Ja, és hasonlítgatni sem kell engem a kislányhoz, mert hát másfél év eltelt, nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Csabival, nagyon szeretjük egymást, mint barátok, de én nem szeretnék többet Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő” – írta Fruzsina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top