nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba a szakításról

Vastag Csaba először beszél a szakításról: „Nem egy harmadik fél miatt szakítottunk”

Annyi pletyka keringett Vastag Csaba és Görgényi Fruzsi szakításáról, hogy az énekes kénytelen volt eloszlatni ezeket.

Öt év után, pár héttel ezelőtt ért véget Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina kapcsolata, akik alig beszéltek a magánéletükről, a szakítás óta is csak a Barátok közt színésznője szólalt meg. Egészen eddig. Az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kelt azzal kapcsolatban, hogy mi okozta a kapcsolatuk végét – Vastag Csaba úgy döntött, tisztázza a félreértéseket. 

„Nem egy harmadik fél miatt szakítottunk Fruzsival”

– kezdte a Borsnak az énekes. „Úgy határoztunk, a legnagyobb szeretetben és kölcsönös tisztelet megtartása mellett, hogy a mi közös utunk ezennel véget ér. (…) Nem mondhatom el magamról, hogy rutinos szingli lennék, mert Fruzsi előtt is egy számomra meghatározó, tartalmas, tizenhat évig tartó kapcsolatban éltem. Igazából nem is nagyon szoktam ismerkedni. Bár kifejezetten hiszek a találkozások erejében, mégis sokszor meglepődöm azon, hogy hol ezzel, hol azzal boronálnak össze. (…) Teljesen máshogy képzeltük el a hosszú és középhosszú távú jövőt. Reggeltől estig dolgozom, alkotok, zenét szerzek, dalszöveget írok, és amikor lehetőségünk van, fellépünk, koncertezünk a zenekarral, és ez még beláthatatlan ideig így is marad” – árulta el a lapnak Vastag Csaba. 

vastag csaba görgényi fruzsi

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsi 5 évig voltak együtt (Fotó: Instagram)

Tönkrement a kapcsolatuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top