nlc.hu
Baba

Végtagok nélküli árvát fogadott örökbe egy nő

Lábak és kezek nélküli árvát fogadott örökbe Indiából egy egyedülálló nő

Szépséget és célt adott életének a kislány.
nő a repülőtéren

Jacqui McNeill csupán 12 éves volt, mikor elvesztette édesanyját. Összesen 11-en voltak testvérek a családban és a tragédia után Jacqui lépett elő anyaszerepbe.

A ma 29 éves nő sokáig keserű és szomorú volt, vallásos lett, majd apácának állt. Ám annyira szeretett volna gyereket, hogy rájött, nem az az útja, és kilépett a rendből.

Jacqui Teréz anya iránti rajongása Indiába vezette, ahol hónapokig dolgozott egy árvaházban. A közben viselkedésterapeuta képzést elvégző nő, amikor betöltötte a 25.életévét, örökbe fogadta az egyik kislányt, Emiliát.

A kicsi tetra-amelia szindróma nevű ritka genetikai betegség miatt végtagok nélkül született. Jacqui azt mondja, először megijedt, de tudta, Emilia az ő útja. A covid-járvány miatt sajnos nagyon sokáig kellett várnia arra, hogy hazavihesse Ohióba, de tavaly tavasszal végül hazavitte Emiliát.

A kislány nagyon szeret Amerikában élni, új anyukája pedig ügyel arra, hogy az indiai ünnepeket is megüljék, életben tartsák a gyökereit.

A kettejükről készült képeket ide kattintva tudjátok megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top