nlc.hu
Baba

Kígyót harapdált halálra a kétéves kislány

Kétéves kislány harapdálta agyon az őt megharapó kígyót

Az eset Törökországban történt. Amikor rátaláltak a szomszédok a kislányra, egy nagyjából félméteres kígyó lógott ki a szájából.

Hangos sikoltozást hallottak a szomszédok a törökországi Bingölben. Átmentek, hogy segítsenek, erre megtalálták a kislányt egy félméteres kígyó halott testével a szájában. Mint kiderült, a gyerek játszani szeretett volna a kígyóval, aki ezt nem fogadta jól, és a gyerek alsó ajkába harapott. A kislány a marástól először megijedt, majd visszatámadt, és halálra harapdálta az állatot – írja a 24.hu.

Kígyó

Csörgőkígyó. Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az ajkán megharapott kislányt kórházba szállították, ahogy 24 órán át megfigyelték, de nem esett komolyabb baja, ellentétben az állattal, ami a helyszínen elpusztult. A kislány apja, Mehmet Ercan épp dolgozott, amikor az eset történt, és úgy gondolja, hogy a gyermekét maga Allah védte meg. Törökországban 45 kígyófaj él, ezek közül 12-nek van mérge. A hír nem részletezte, hogy milyen fajtájú kígyó harapta ajkon a kislányt. A kígyók általában csak akkor támadnak emberre, ha veszélyben érzik magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top