nlc.hu
Sztárok

Kígyómarás a Párharcban

Kígyó marta meg Meggyes Dávidot a Párharcban – videó

Barátnője majdnem elájult a látottakon.

Ijesztő jelenetet rögzített a kamera a Párharc legutóbbi adásában. Az egyik feladat során Meggyes Dávidnak egy kígyót kellett a szájába vennie és pár percig ott tartani. A hüllő azonban belemart a pénzügyi vezetőként dolgozó férfi homlokába.

Meggyes Dávid és Stana Alexandra a Párharcban - Fotó: Sajtószoba

Meggyes Dávid és Stana Alexandra a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

„Ah! Nem bírom nézni!” – kiáltott fel a párja, Stana Alexandra, amikor kiosztották Dávid számára a feladatot. Dávid ugyan szeretett volna egy kicsit „barátkozni” a hüllővel, mielőtt a szájába veszi, de a műsorvezető, Stohl András figyelmeztette, hogy ez nem fér bele, mert időre kell teljesíteni a bátorságpróbát.

„Rögtön azt láttam, hogy a két foga belekampózik a homlokába, és én ott majdnem elájultam” – vallotta be utólag a riportszobában Alexandra.

Dávid pedig arról mesélt a kamerák előtt, mi volt a taktikája: „Megpróbáltam nyugodt lenni. Behunytam a szemem, és reméltem, hogy a következő 1-2 percben benne marad a foga a homlokomban és nem fog nagyon mozogni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top