nlc.hu
Baba

Sikeres volt Kása András unokájának agyműtétje

Sikeres volt az exatlonos Kása András unokájának agyműtétje

Csupa jó hírről számolt be Kása András, javul az unokája állapota.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kása András lánya a közös nyaraláson lett rosszul, kórházba kellett szállítani, a gyermeke pedig koraszülöttként jött világra. Eleinte minden rendben ment, aztán egyszer csak elkezdett romlani a baba állapota.

Kása András

Fotó: TV2

„Nagyon boldogok voltunk, de aztán egymás után több komplikáció lépett fel, élet és halál közt lebegett. Az egész család nagyon aggódik, nehezíti a helyzetet, hogy érthető módon ők még mindig a horvát kórházban vannak a kicsi augusztus 9-i születése óta. Az unokámnak közben leállt a veséje, meg kellett lékelni az agyát, de most már azért egyre több jó hírt is kapunk a kicsiről – mondta korábban az Exatlon-versenyző. 

A baba állapota javult, ám több műtét várt rá. „Egy apró kis szerkezetet ültettek az agyába, hogy ne legyen benne túlnyomás, ne sérüljön, a felesleges agyvizet ez vezeti el. Minden rendben ment a beavatkozás közben, nem lépett fel komplikáció, Olivér már saját tüdejével lélegzik, legyőzte harcos szervezete az újabb fertőzést, és gyönyörűen mosolyog a lányomra” – számolt be a fejleményekről a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top