nlc.hu
Baba

Rendőri felvezetéssel érkezett a kórházba egy vajúdó nő

A főúton folyt el a magzatvíz, rendőrök segítségével született meg Janka

Ütős képpel közölte a jó hírt a BRKF: rendőri felvezetéssel érkezett meg a kórházba egy vajúdó nő.

Ma, azaz szerda reggel megszületett Janka egy budapesti kórházban – jelenti örömmel a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Ez persze valóban öröm, de azért hír is, mert a rendőrök segítségével történt mindez. Ugyanis a pici lány nem várta meg, hogy a szülei beérjenek a kórházba; úgy döntött, hogy a 6-os főút budapesti szakaszán fog megszületni – írja a BRFK Facebookon.

Az apukája kétségbeesetten hívta a Tevékenység-irányítási Központot reggel 7 óra után nem sokkal, hogy elfolyt a magzatvíz, és a feleségének nagyon erős fájdalmai vannak. A mi rendőreink pedig nem késlekedtek, azonnal a helyszínre siettek. A család autóját megkülönböztető jelzést használva felvezették a kórházba, így a kicsi Janka biztonságosan látta meg a napvilágot. Az izgatott szülők később felhívták a kollégáinkat, Szabó Szilvia r. főtörzsőrmestert és Szabó Zsolt r. zászlóst és megköszönték a segítséget.

Aznap már vagy harmadszor.

Majdnem ilyen örömteli az a kép is, amellyel a rendőrség illusztrálta a hírt.

BRKF-gólya

Forrás: Facebook/BRFK

Vagyis gyanítjuk, hogy tényleg csak egy illusztrációról van szó, mert ha így történt, nekünk még azért lennének kérdéseink.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top