nlc.hu
Baba
Tortaforma szorult egy kétéves fejére

Tortaforma szorult egy kisgyerek fejére, a tűzoltók szabadították ki

Nem mindennapi riasztást kaptak a tűzoltók: egy 2 éves kislányhoz hívták ki őket, akinek a feje beszorult egy angyalos tortaformába.
tortaforma szorult egy kislány fejére

Erin Meixel, a 2 éves Quinnley anyukája azt mesélte, hogy teljesen veszélytelennek gondolta a konyhai játékot, aminek során a tortaforma a kisgyerek fejére szorult.

„Szerencsére ő nem ijedt meg különösebben: evett és ivott is, miközben a tűzoltókat vártuk, még játszottunk is” – emlékezett vissza az anyuka, akinek azért megemelkedett a pulzusa a gyerek láttán.

A tűzoltók nagyon óvatosan, speciális vágóeszközökkel szabadították ki Quinnley fejét, a hétköznapinak cseppet sem nevezhető mentésről pedig a Facebookon osztottak meg néhány fotót. 

Erin azt mondta, hogy nincs oka csodálkozni a történteken, amikor kicsi volt, ő is előidézett hasonló galibát: a lábai beszorultak egy műanyag székbe, hozzá is szakszerű mentőcsapatot kellett hívni.

Forrás: Via, Nyitókép: Facebook – Junction Fire Company

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top